Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2019

Миргородська місцева прокуратура підтримала обвинувачення щодо миргородця, який пограбував жінку похилого віку

Миргородська місцева прокуратура підтримала обвинувачення щодо миргородця, який пограбував 68-річну жінку та з необережності спричинив їй тілесні ушкодження середньої тяжкості. Обвинувальний вирок постановив Миргородський міськрайонний суд, засудивши чоловіка до 8 років позбавлення волі.

Подія сталася в середині травня 2018 року близько 22 години 30 хвилин біля одного із житлових будинків у м. Миргород. Маючи не зняту та не погашену судимість за скоєння кримінальних правопорушень корисливої спрямованості, під час випробувального терміну зловмисник підійшов до  жінки, яка поверталася додому з магазину, і ривком вихопив з її рук  полімерний пакет, в якому знаходилися понад 500 гривень та продукти  харчування. Від таких дій потерпіла впала на асфальт, в результаті чого травмувала ноги. Із місця вчинення злочину з викраденим майном грабіжник втік, але невдовзі його затримали правоохоронці.

Чоловік засуджений за ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) та ст. 128 (необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

До вступу вироку у законну силу засуджений перебуватиме під вартою.

 

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 2469