Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2019

Колишньому інспектору установи виконання покарань повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу

Прокуратура Полтавської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо тепер уже колишнього молодшого інспектора однієї з державних установ виконання покарань. Досудове розслідування проводить територіальне управління ДБР, розташоване у місті Полтаві.

За версією слідства, у травні цього року інспектор за 400 гривень через мережу Інтернет замовив метадон та отримав інформацію про місцезнаходження наркотичного засобу. Наступного дня він забрав товар у парку, поклав його в кишеню і пішов на роботу. У приміщенні адміністративної будівлі установи під час перевірки службового одягу правоохоронці виявили поліетиленовий згорток, у якому знаходилося 0,124 г метадону. Інспектор пояснив, що наркотичний засіб придбав для себе.

Наразі чоловік звільнений із роботи. Окрім цього, йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 309 КК України, тобто у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2483