Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2019

Двоє знайомих підозрюються у вчиненні грабежу та крадіжки з квартири пенсіонерки

За процесуального керівництва Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької місцевої прокуратури в рамках розслідування кримінального провадження двом особам повідомлено про підозру у вчиненні грабежу та крадіжки з квартири 74-річної жінки. Подія сталася 25 жовтня цього року в одному з багатоквартирних будинків м. Горішні Плавні.

За версією слідства, пошкодивши замок вхідних дверей, двоє знайомих (чоловік та жінка, 1988 та 1989 років народження) проникли у квартиру і забрали золоті вироби, одяг та інші речі. Коли зловмисниця з пакетом виходила з приміщення, додому повернулася власниця житла. Тоді жінка бризнула газовим балончиком пенсіонерці в обличчя і разом зі знайомим втекла. Однак того ж дня спільників затримали. 

Чоловікові повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України, тобто у крадіжці, вчиненій повторно за попередньою змовою групою осіб, поєднаній з проникненням у житло, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Жінці – за ч. 3 ст. 186 КК України, тобто у грабежу, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у житло. Зважаючи на наявність у останньої малолітніх дітей, жінка перебуватиме під домашнім арештом.

Досудове розслідування триває.             

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2657