Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2019

За зберігання та продаж наркотичних засобів житель Машівського району засуджений до позбавлення волі з конфіскацією майна

Результатом роботи Машівського відділу Кобеляцької місцевої прокуратури у сфері протидії незаконному обігу наркотичних засобів став черговий вирок суду.

Так, 26 листопада 2019 року Карлівський районний суд Полтавської області затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та 36-річним жителем Машівського району. Чоловік обвинувачувався у виготовленні, зберіганні та збуті метамфетаміну і опію ацетильованого. Ці особливо небезпечні наркотичні засоби він реалізовував у шприцах по 400 гривень за дозу.

Під час досудового розслідування зловмисник не визнавав своєї вини у вчиненні інкримінованих йому злочинів, але, ознайомившись із зібраними доказами, під час судового розгляду попросив укласти з ним угоду про визнання винуватості.

Вироком Карлівського районного суду зазначена особа засуджена до 4 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно) та ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинені особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України).

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2202