Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

У справі щодо замаху на умисне вбивство охоронця кафе відбулося підготовче судове засідання

У четвер, 5 грудня 2019 року, за клопотанням прокурора Полтавської місцевої прокуратури колегія суддів Октябрського районного суду Полтави продовжила строк тримання під вартою на 60 діб одному із жителів обласного центру. Досудовим розслідуванням він обвинувачується в закінченому замаху на умисне вбивство особи у зв’язку із виконанням цією особою службового обов’язку (ч. 2 ст. 15, п. 8 ч. 2 ст. 115 КК України), придбанні та зберіганні бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України), підробленні офіційного документа (ч. 1 ст. 358 КК України). Також на підготовчому судовому засіданні справа була призначена до розгляду по суті.

За версією слідства, 63-річний полтавець 6 серпня 2019 року близько 23 години у центрі міста, неподалік кафе на вул. Небесної Сотні, у відповідь на зауваження охоронця закладу двічі вистрілив йому в голову з травматичної зброї. Потерпілий наразі у тяжкому стані перебуває в лікарні.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання обвинуваченого правоохоронці виявили та вилучили майже 2 кг вибухової речовини та понад 600 бойових припасів.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 2817