Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2019

Обвинувальний акт щодо лубенця, підозрюваного у продажу канабісу, направлений до суду

За процесуального керівництва Лубенської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який, за версією слідства, розповсюджував канабіс та надавав власне житло для  його вживання.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 39-річний лубенець у липні цього року за місцем свого проживання за 150 грн. продав зацікавленій особі речовину у сірниковій коробці. За висновками експертів, «товаром» виявився канабіс, маса якого у перерахунку на суху речовину становила 2,871 г. У вересні за 300 грн. зловмисник продав канабіс у паперовому згортку. Маса  особливо небезпечного наркотичного засобу у перерахунку на суху речовину була 11,742 г.

Коли правоохоронці прийшли з обшуком у будинок чоловіка, застали там його знайомого, який курив заборонену речовину.

Загальна маса вилученого під час обшуку канабісу становить 8,858 г, екстракту канабісу – 0,307 г.

Дії особи кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинені повторно), ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинені особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України) та ч. 1 ст. 317 (надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів) КК України. 


Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2391