Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2019

Житель Пирятинського району повідомлений про підозру у розбійному нападі на пенсіонера

За процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської місцевої прокуратури 35-річний житель Пирятинського району повідомлений про підозру у розбійному нападі з метою заволодіння чужим майном, із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України). За клопотанням прокуратури підозрюваному обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

За версією слідства, увечері 12 грудня 2019 року підозрюваний прибув до будинку 77-річного чоловіка та натиснув на кнопку дзвінка. Коли господар відчинив вхідні двері, непроханий гість одразу почав його бити. Потім проник у житло, де продовжив наносити удари, вимагаючи при цьому гроші. Побитий пенсіонер віддав усе, що було в будинку, – 6 тис. 280 грн. Через кілька днів до батька завітала дочка. Побачивши його із численними синцями, вона звернулася до  правоохоронців.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2149