Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2020

Після розпочатого кримінального провадження директор фермерського господарства відшкодував майже 190 тис грн завданих збитків

Семенівський відділ Лубенської місцевої прокуратури завершив процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 364-1 КК України (зловживання повноваженнями, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам та інтересам держави) стосовно  директора фермерського господарства із Семенівського району. Обвинувальний акт направлений до суду для розгляду.


У ході досудового розслідування встановлено, що службовець уклав від імені фермерського господарства із виконавчим комітетом місцевої сільської ради договір купівлі-продажу про передачу у власність дитячого ігрового майданчика на загальну суму майже 190 тисяч гривень. Потім надав до сільради документи про наявність товару, який фактично не був виготовлений. Унаслідок цього державним інтересам була заподіяна істотна шкода, адже на виконання умов договору сільська рада перерахувала кошти на розрахунковий рахунок господарства.


Під час досудового розслідування директор добровільно відшкодував завдані збитки у повному обсязі.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2795