Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2020

Підозрюваній у розтраті палива на понад 500 тисяч гривень продовжені строки відсторонення від посади та запобіжного заходу

Прокуратура Полтавської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена у великих розмірах), що розслідується слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Полтаві. За клопотаннями прокурора головному спеціалісту одного з відділів ГУНП в області слідчим суддею продовжені строки відсторонення від посади та запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

За версією слідства, зазначена службова особа підозрюється у розтраті більше 18 тис. літрів палива на загальну суму понад 500 тис. грн. шляхом  внесення недостовірних даних до офіційних документів.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2483