Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2020

Прокуратура Полтавської області спільно з податковою міліцією припинили діяльність підпільного цеху – вилучено незаконно виготовленої продукції на понад 3 млн грн (ФОТО)

Прокуратура Полтавської області спільно з податковою міліцією ГУ ДФС в області у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення лікеро-горілчаних виробів. Під час досудового розслідування встановлено особу, яка на території Харківської області налагодила незаконне виробництво та продаж лікеро-горілчаних напоїв.

За версією слідства, вказана особа купувала спирт, змішувала його з водою та розливала в пакети bag-in-box. Виготовлену таким чином спиртовмісну рідину збували населенню на території Харківської і Полтавської областей під видом горілки.

Під час санкціонованого обшуку у місці незаконного виготовлення і зберігання підакцизної продукції вилучено обладнання для масового виробництва лікеро-горілчаних виробів, майже 13 тис. літрів спирту та незаконно виготовленої продукції на суму понад 3 млн. грн.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 3317