Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2020

Прокуратура Полтавської області спільно з податковою міліцією припинили незаконне виробництво сигарет – вилучено рекордну кількість продукції на понад 200 млн грн (ФОТО)

Прокуратура Полтавської області спільно з податківцями у рамках кримінального провадження за ч. ч. 1, 3 ст. 204  (незаконне виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту та збут підакцизних товарів) та ч. 1 ст. 199 (придбання, зберігання та збут підроблених марок акцизного податку) КК України припинили незаконне виробництво тютюнових виробів, що здійснювалося на території Дніпропетровської області.

Під час санкціонованих обшуків у місцях виготовлення та зберігання продукції  вилучено понад 150 тис. кг сировини, майже 40 тис. пачок тютюнових виробів загальною вартістю більше 200 млн. грн.

За версією слідства, кілька осіб організували незаконне виробництво цигарок на обладнанні тютюнової фабрики. Для цього вони купували сировину низької якості, з якої виготовляли не обліковані тютюнові вироби без марок акцизного податку. Товар продавали через дилерів по всій  Україні. Більшість продукції готувалася на експорт за кордон.

Досудове розслідування триває.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 3273