Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

Прокуратура Полтавської області взяла на свій контроль розслідування у кримінальному провадженні щодо події, яка набула суспільного резонансу

Завдяки скоординованим заходам прокуратури Полтавської області у кримінальному провадженні за фактом хуліганства в одному з полтавських барів змінено кваліфікацію та за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) повідомлено про підозру 40-річному жителю Полтави.

За версією слідства, чоловік, перебуваючи в одному з полтавських барів, порушив громадський порядок та приставив предмет, схожий на ніж, до шиї працівниці закладу, погрожуючи їй фізичною розправою. Потім двічі вдарив жінку ногою.

Досудове розслідування триває. Його здійснюють слідчі Полтавського відділу поліції за процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2530