Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2020

У прокуратурі підсумували роботу за минулий рік (ФОТО)

Про результати роботи органів прокуратури Полтавщини за 2019 рік та заходи, спрямовані на підвищення ефективності діяльності на наступний період в умовах реформування, говорили 29 січня цього року в обласній прокуратурі на оперативній нараді. У ній взяли участь заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів і прокурори апарату прокуратури, а також керівники місцевих прокуратур та їх заступники.

Відкриваючи нараду, прокурор області Ярослав Голинський зазначив, що завдяки вжитим прокуратурою координаційним заходам рівень злочинності знизився на 10%, припинена діяльність 11 організованих злочинних груп та 4 конвертаційних центрів. Окрім цього, прокурори забезпечили належний рівень апеляційного реагування на судові рішення, що не відповідають вимогам закону, який склав понад 90%. Активізовано представницьку діяльність – з метою захисту інтересів держави заявлено 232 позовні заяви  на загальну суму 967 млн. 970 тис. грн.

Також на нараді були обговорені проблемні питання, заслухані пояснення прокурорів та їхнє бачення щодо активізації роботи.   

Підсумовуючи, Ярослав Голинський наголосив: «Для визначення ефективності нашої діяльності Офісом Генерального прокурора використовуватимуться нові стандарти. Результативність визначатиметься не лише кількісними показниками, а й якістю цієї роботи. Тому вимагаю від вас максимальної зосередженості, уваги та відповідальності при виконанні поставлених завдань».

Примітка: більш детально з результатами роботи органів прокуратури Полтавської області за 2019 рік можна ознайомитися за посиланням: https://pol.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=265855

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2944