Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Кременчуцька місцева прокуратура виявила факт незаконної передачі у користування майже 2 тис кв м землі (ФОТО)

За результатами перевірки законності використання земель та іншого нерухомого майна в Державній установі «Кременчуцька виправна колонія № 69» місцева прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

За версією слідства, службові особи установи надали у користування приватному підприємству території навколо приміщення казарми конвойної охорони. Господарська діяльність підприємства здійснювалася на площі майже 2 тис. кв. м без укладення договору оренди та відповідних платежів за використання землі.

Враховуючи, що службові особи виправної колонії відповідно до чинного законодавства є працівниками правоохоронного органу, підслідність кримінального провадження визначена за територіальним управлінням ДБР, розташованого у м. Полтава.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області 
кількість переглядів: 2745