Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2020

У Полтаві судитимуть студента, підозрюваного у придбанні та зберіганні психотропних речовин в особливо великих розмірах

Полтавська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно студента одного з вищих навчальних закладів Полтави за ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин у великих та   особливо великих розмірах, вчинені повторно).

За даними слідства, 22-річний юнак поштою отримував із різних міст України відправлення, в яких знаходилися наркотичні засоби та психотропні речовини. Вдома він розфасовував їх у полімерні пакети, обмотував липкою стрічкою та клав у різноманітні схованки для покупців, з якими контактував за допомогою мобільного додатку.

У листопаді 2019 року після зробленої «закладки» полтавця зупинили працівники поліції. У кімнаті, де мешкав студент, було виявлено п’ять різновидів наркотичних засобів та психотропних речовин, серед яких пакунки з канабісом (понад кілограм), МДМА у формі таблеток (200 шт.) та солей (більше 8 г), pvp, кокаїн. Окрім цього, в одному з відділень експрес-доставки правоохоронці вилучили посилку з психотропною речовиною МДМА у формі таблеток (300 шт.), яку юнак не встиг забрати.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 3033