Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2020

Відбудуться збори прокурорів органів прокуратури Полтавської області

З метою виконання вимог Закону України «Про прокуратуру» відповідно до наказу прокурора Полтавської області № 44 від 12 лютого 2020 року  скликаються збори прокурорів прокуратури Полтавської області.

У зв’язку із цим проводиться прийом документів  від осіб, які мають бажання бути обраними делегатами на конференцію зборами прокурорів.

Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорський працівник прокуратури Полтавської області, який сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.

Ці особи мають до 18 години 18 лютого 2020 року подати до організаційного комітету з питань забезпечення проведення зборів прокурорів прокуратури Полтавської області інформаційну довідку про себе за встановленим зразком.

Інформація щодо переліку документів та порядку прийому розміщена на веб-сайті прокуратури Полтавської області у рубриці «Інформація» у підрубриці «Оголошення» за посиланням: https://pol.gp.gov.ua/ua/ogpol.html

Зразок інформаційної довідки знаходиться на веб-сайті Офісу Генерального прокурора (www.gp.gov.ua) у розділі «Позачергова всеукраїнська конференція прокурорів».

 

Організаційний комітет з питань забезпечення проведення
зборів прокурорів прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2024