Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2020

Четверо осіб повідомлені про підозру за хуліганство

Кобеляцька місцева прокуратура погодила повідомлення про підозру 4 жителям Глобинського району за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

За версією слідства, 6 березня цього року вночі двоє дорослих та двоє неповнолітніх жителів одного із сіл Глобинського району приїхали в м. Глобине. Там, у центрі міста, за допомогою дерев’яних палиць та цепу від бензопили вони з’ясовували стосунки із 3 місцевими хлопцями. У результаті бійки останні отримали легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Окрім цього, під час досудового розслідування буде з’ясована роль у порушенні громадського порядку й інших учасників події.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.


Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2286