Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2020

Судитимуть жителя Кіровоградщини, підозрюваного у розтраті майна на понад 280 тис грн

Прокуратура Полтавської області направила до суду угоду про визнання винуватості, укладену між процесуальним керівником у кримінальному провадженні та підозрюваним у розтраті чужого майна, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 191 КК України) та використанні завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358 КК України).  

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Кіровоградської області, який працював в одному з товариств м. Горішні Плавні, діючи за попередньою змовою з двома іншими особами, вивіз зі складу та здав на брухт металеві труби, завдавши підприємству збитки на понад 280 тис. грн.

Угода направлена до суду для затвердження. Матеріали щодо пособників підозрюваного виділені в окреме провадження, досудове розслідування в якому триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2105