Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2020

Посадовець Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства підозрюється у зловживанні службовим становищем

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області одному з посадовців Полтавського обласного управління лісового та мисливського  господарства повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України).        

За даними слідства, підозрюваний упродовж 2017-2018 років видав більше 60 сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, в які вніс недостовірні відомості. Зокрема, ділова деревина зазначалася, як технологічна сировина, що давало змогу занижувати її вартість. У результаті державі було завдано понад 470 тис. грн збитків.   

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури

Полтавської області
кількість переглядів: 2457