Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2020

Осіб, підозрюваних у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотиків, взяли під варту без права внесення застави

Кременчуцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 3-х кременчуківців, яких підозрюють у незаконному зберіганні з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів та  психотропних речовин, вчинених повторно (ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України). За наполегливої позиції прокурора слідчим суддею Автозаводського районного суду усім трьом особам обрані запобіжні заходи у виді тримання під вартою без права внесення застави.

За даними слідства, підозрювані на території Кременчука продавали наркотичні засоби та психотропні речовини. У справі 6 епізодів такої протиправної діяльності.

Під час санкціонованих обшуків у місцях проживання та роботи чоловіків правоохоронці вилучили 6 полімерних пакетиків та 1 паперовий згорток із речовинами, зовні схожими на метадон, метамфетамін і канабіс, а також ваги, мобільні телефони й інші речові докази.

Досудове розслідування здійснює Кременчуцький відділ Головного управління Нацполіції в області.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 1956