Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2020

Розбійний напад у Дмитрівці: двом особам повідомлено про підозру, ще одного шукають (ФОТО)

За процесуального керівництва Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької місцевої прокуратури працівники поліції затримали двох кременчуківців, 1994 та 1996 років народження, за підозрою у вчиненні розбою.

За даними слідства, 14 липня цього року троє чоловіків приїхали у с. Дмитрівка, де проникли на територію домоволодіння місцевого жителя й, погрожуючи господарю та двом його гостям ножем і застосуванням фізичного насильства, вимагали гроші. Однак потерпілим вдалося втекти і звернутися до дільничної, яку зловмисники почали залякувати ножем і предметом, схожим на ручну гранату Ф-1.

  

Наряд поліції, який приїхав на допомогу, затримав двох чоловіків неподалік місця вчинення злочину. Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 КК України (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я осіб, які зазнали нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, із проникненням у житло). Також вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування триває. Місцезнаходження третьої особи встановлюєть

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2343