Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2020

Підозрюваного у вбивстві знайомого взяли під варту без права внесення застави

За процесуального керівництва Миргородської місцевої прокуратури жителю Великобудищанської об’єднаної територіальної громади  повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України), що сталося 4 вересня 2020 року. Також за клопотанням слідчого, погодженого  прокурором, Гадяцьким районним судом особі обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

За даними слідства, потерпілий прийшов до підозрюваного в гості й затримався на кілька тижнів. Ні один, ні другий ніде не працювали та зловживали алкоголем. При черговій спробі гостя дати психічнохворому брату господаря оселі наркотичний засіб, щоб у подальшому поглузувати з нього, між чоловіками виникла сварка. Підозрюваний схопив кухонний ніж і 4 рази вдарив ним знайомого, що призвело до крововтрати та смерті потерпілого на місці події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2148