Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2020

На Полтавщині судитимуть учасників злочинного угрупування, які обвинувачуються у заволодінні понад 200 тис грн

Полтавська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи, які обманом заволоділи коштами громадян у великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України).

За даними слідства, особи упродовж листопада-грудня 2019 року розміщували в мережі Інтернет оголошення про продаж автомобілів, приваблюючи покупців низькою ціною. Бажаючим придбати авто зловмисники надсилали реквізити платіжних карток для внесення передоплати. Насправді автомобілів для продажу не існувало.

Під час досудового розслідування задокументовано десять фактів заволодіння грошима потерпілих на загальну суму понад 200 тис. грн. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в Полтавській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.
    

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 1749