Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2020

Учасники злочинного угрупування підозрюються у привласненні дизельного пального майже на 840 тис грн

Про це повідомили у відділі нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Полтавської обласної прокуратури.

За даними слідства, п’ятеро працівників однієї із філій Акціонерного товариства «Укргазвидобування» організували протиправну схему заволодіння паливно-мастильними матеріалами, яка полягала у внесенні до офіційних документів відомостей про здійснення заправок технологічного транспорту без фактичного виїзду автомобілів до місць роботи. У такий спосіб протягом травня 2018 року - червня 2019 року особи привласнили дизельне пальне на загальну суму майже 840 тис. грн.

Учасникам угрупування повідомлено про підозру у привласненні чужого майна в особливо великих розмірах та складанні і використанні завідомо підроблених документів, вчинених у складі організованої групи (ч. 2. ст. 27, ч. 5 ст. 191; ч. 3 ст. 28, ч. ч. 2, 4 ст. 358 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідче управління Головного управління Національної поліції в Полтавській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2011