Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2020

Двох працівників комунальної установи обвинувачують у заволодінні товарно-матеріальними цінностями майже на 110 тис грн

За результатами досудового розслідування до суду направлено обвинувальний акт стосовно механіка та водія Об’єднаного автогосподарства закладів та установ охорони здоров’я Полтавської області. Про це повідомили в Полтавській місцевій прокуратурі.

Працівників установи обвинувачують у привласненні чужого майна, вчиненому повторно; виданні завідомо неправдивих офіційних документів за попередньою змовою групою осіб, пособництві вказаним діянням та використанні завідомо підроблених офіційних документів (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 191;  ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 366; ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, перебуваючи у відрядженнях, водій вносив до подорожніх листів завищені показники пробігу автомобіля. Незважаючи на те, що документи містили неправдиві відомості, механік посвідчував їх своїм підписом та печаткою, що у подальшому ставало підставою для списання надлишку талонів на пальне, які водій реалізовував жителям Полтави через мережу Інтернет.

Діючи у вищевказаний спосіб, упродовж 6 місяців 2020 року зловмисники привласнили талони на понад 4 тис. літрів бензину на загальну суму майже 110 тис. грн.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
 
кількість переглядів: 2211