Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2020

Збут та зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах – у Горішніх Плавнях судитимуть місцевого жителя (ФОТО)

Горішньоплавнівським відділом Кременчуцької місцевої прокуратури до міського суду направлено обвинувальний акт стосовно жителя м. Горішні Плавні, 1987 року народження, якому інкримінують незаконний збут, вчинений повторно, зберігання наркотичних та особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах, а також зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. ч. 2, 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, у вересні цього року за 600 грн чоловік продав зацікавленій особі 2 пакетики метадону.

Під час обшуку за місцем проживання горішньоплавнівця правоохоронцями вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби: екстракт канабісу та канабіс загальною масою понад 146 г, що є великим розміром; понад 31 г метадону, що є особливо великим розміром; проміжний продукт метадону тощо. Загалом вилучено наркотиків, вартість яких на «чорному ринку» становить майже 70 тис. грн.

Також у квартирі обвинуваченого працівниками поліції виявлено стартовий пістолет, перероблений для стрільби бойовими патронами, дозволу на який чоловік не мав.  

  

Примітка: упродовж 2020 року Горішньоплавнівським відділом Кременчуцької місцевої прокуратури до суду направлено 10 обвинувальних актів стосовно осіб, які вчинили кримінальні правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 
кількість переглядів: 1974