Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2021

Умисне вбивство в Полтавському районі – підозрюваного взято під варту

Завдяки належно скоординованій роботі органів прокуратури та поліції розкрито зухвале вбивство жителя с. Долина Полтавського району, який вважався безвісти зниклим.

За даними слідства, наприкінці грудня 2020 року потерпілий приїхав у сусіднє село для зустрічі зі знайомим. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, у ході якого господар оселі наніс гостю кілька ударів, від яких останній помер. З метою уникнення кримінальної відповідальності чоловік перетягнув тіло у багажник власного автомобіля і вивіз у лісосмугу, де заховав. У подальшому, повернувшись додому, спалив особисті речі вбитого.

Не дочекавшись сина, мати звернулася у поліцію із заявою про його зникнення. У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронцями здобуто докази щодо причетності знайомого до скоєного. Наразі особі повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України) та за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, Октябрським районним судом Полтави обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. 


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1775