Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2021

Направлено до суду обвинувальний акт стосовно начальника територіального структурного підрозділу Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області та його спільника (ФОТО)

Полтавською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно начальника одного з територіальних структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області та фізичної особи-підприємця за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, неправомірну вигоду обвинувачені запропонували керівнику державного підприємства за вирішення питання (написання останнім заяви до вказаного управління) щодо вилучення з постійного користування підприємства 84 га землі з метою подальшої передачі приватним особам.

Викрито спільників у червні минулого року під час надання керівнику підприємства частини суми – 2 тис. доларів США.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало слідче управління Головного управління Національної поліції України в Полтавській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Полтавській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1912