Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2021

Одержання 600 дол США – затримано працівника правоохоронного органу Харківської області (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури викрито інспектора одного із секторів Київського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області та повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе чи третьої особи, за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, поєднане з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даними слідства, інспектор вимагав у жінки, яка займається функціонуванням сайту знайомств з іноземцями, щомісячну  оплату за не ініціювання питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про нібито вчинення нею кримінального правопорушення, пов’язаного з розповсюдженням матеріалів порнографічного характеру. У січні правоохоронцями задокументовано факт одержання інспектором 300 доларів США, під час отримання аналогічної «винагороди» за лютий інспектора затримано. 

   

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, оперативний супровід – Головне оперативне управління Державного бюро розслідувань.


Слідчі та процесуальні дії тривають.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1949