Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2021

Збут наркотичних засобів та психотропних речовин орієнтовною вартістю на понад 450 тис грн – викрито двох жителів Миргорода (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури викрито протиправну діяльність у сфері обігу наркотичних засобів двох жителів Миргорода.

За даними слідства, особи оптовими партіями закуповували наркотичні засоби та психотропні речовини, які у подальшому розфасовували та через канал, створений в одному з месенджерів, реалізовували на території Миргородського району. Проданий «товар» зловмисники збували покупцям шляхом закладок.

 

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіків вилучено зіп-пакети з речовинами, зовні схожими на канабіс (понад 850 г), амфетамін (майже 250 г), альфа PVP (понад 30 г), таблетки екстазі MDMA «Панішер» тощо, орієнтовною вартістю понад 450 тис. грн. Точну кількість вилученого встановить експертиза.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Головного управління Національної поліції України в Полтавській області за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинені повторно за попередньою змовою групою осіб). Вирішується питання про повідомлення особам про підозру.

Заходи з викриття проведено за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 1947