Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Полтавщини

У п’ятницю, 12 лютого цього року, в Полтавській обласній прокуратурі під головуванням керівника Полтавської обласної прокуратури Антона Столітнього відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів щодо стану протидії злочинності та захисту інтересів осіб і держави від злочинних посягань за підсумками роботи у 2020 році.

У заході взяли участь голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, виконувач обов’язків голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області Іван Вигівський, виконувач обов’язків начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області Юрій Західний, директор територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, керівники інших правоохоронних органів Полтавщини.

На нараді обговорено результати роботи у минулому році. Зокрема, звернуто увагу, що в області на 18,7% знижено рівень злочинності, у тому числі кількість тяжких та особливо тяжких злочинів. Викрито 1009 кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів. Припинено діяльність 3 нарколабораторій. Із незаконного обігу вилучено понад 97 кг наркотичних засобів та психотропних речовин. Знешкоджено 17 злочинних угрупувань. Відшкодовано майже 179 млн грн завданих злочинами збитків, у тому числі 4 млн грн – до бюджету.

За результатами координаційної наради її учасниками прийнято постанову, якою передбачено вжиття додаткових заходів щодо підвищення ефективності протидії злочинності та захисту осіб від злочинних посягань.

 

Пресслужба Полтавської

обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1776