Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2021

Двом жителям Кіровоградщини повідомлено про підозру у розбійному нападі на пенсіонера

У понеділок, 22 лютого цього року, один із жителів с. Кіндрівка Кременчуцького району повідомив працівників поліції про розбійний напад на 68-річного сусіда.

Правоохоронцями, які прибули на виклик, з’ясовано, що напередодні ввечері до будинку тяжко хворого самотнього пенсіонера  проникли  чоловік і жінка, які жорстоко побили господаря оселі, зв’язали його шматком електричного кабелю та гумовою камерою від велосипеда, заволоділи двома тисячами гривень, двома мобільними телефонами і зникли з місця події.

Проведеними працівниками поліції заходами встановлено причетність до скоєння злочину двох жителів Кіровоградської області.  

За процесуального керівництва Кременчуцької місцевої прокуратури зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру в розбої, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України), та за клопотаннями слідчого, погодженого з прокурором, Автозаводським районним судом Кременчука обрано запобіжні заходи – тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.     


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1543