Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2021

Прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно полтавця за збут наркотиків у громадських місцях

На початку грудня 2018 року 32-річний житель Полтави у маршрутному таксі збув зацікавленій особі два пакетики з подрібненою речовиною рослинного походження. Майже через два тижні зловмисник вчинив аналогічні дії неподалік зупинки громадського транспорту, помістивши паперовий згорток із речовиною у пачку від цигарок.

За висновками експертів, проданий «товар» містив особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, загальною масою у перерахунку на суху речовину понад 12 г.

Під час обшуку за місцем проживання полтавця правоохоронці вилучили пристрій для куріння наркотичних засобів та інші речові докази.

За публічного обвинувачення Полтавської місцевої прокуратури чоловіка  визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинених повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Вироком Київського районного суду Полтави особі призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією ½ частини належного йому майна. До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1988