Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2021

Одержання 800 дол США неправомірної вигоди – судитимуть інспектора поліції з Дніпропетровщини

Полтавською обласною прокуратурою направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції одного з територіальних відділів поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Йому інкримінують службове підроблення та одержання неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням наданої йому влади та службового становища, скоєне повторно (ч. 1 ст. 366, ч. ч. 1, 3 ст. 368 КК України). 

За даними слідства, правоохоронець упродовж лютого-березня 2020 року отримав від жителя Дніпропетровської області 800 дол. США неправомірної вигоди за вирішення питання про видачу дозволів на придбання, носіння та зберігання двох пістолетів травматичної дії за відсутності на це правових підстав.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтава.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1805