Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2021

Органами досудового розслідування перекваліфіковано злочин, скоєний у Полтаві, неподалік зупинки громадського транспорту

Полтавською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно учня 11 класу одного з навчальних закладів Полтави. У рамках досудового розслідування за результатами проведеної експертизи та уточнення слідством фактичних обставин скоєння злочину неповнолітньому повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри із ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство, вчинене через необережність) на ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).  

За даними слідства, у жовтні минулого року у Полтаві, на вул. Соборності, неподалік зупинки, неповнолітній, реагуючи на появу 46-річного полтавця в громадському місці у стані сп’яніння, вдарив чоловіка кулаком в обличчя, внаслідок чого потерпілий упав на асфальт. У подальшому підозрюваний ногами у взутті наніс ще кілька ударів у голову потерпілого, спричинивши йому тілесні ушкодження, несумісні із життям.

Відділом поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області досудове розслідування завершено. Наразі сторонам у кримінальному провадженні надано доступ до матеріалів розслідування.         


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2319