Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2021

У Полтаві затримано місцевого жителя за підозрою у збуті наркотичних засобів (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури 28-річному жителю Полтави повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів, вчинених повторно (ч. ч. 1. 2 ст. 307 КК України).   

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, перебуваючи на лікуванні у приватних та державних наркологічних закладах Полтавської та Київської областей, за програмою замісної підтримувальної терапії отримував пігулки метадону, які у подальшому продавав на території Полтави наркозалежним особам. Ціна однієї пігулки становила 100 грн. 

Під час особистого обшуку чоловіка та за місцем його проживання правоохоронцями вилучено лікарські засоби, обіг яких обмежено, речовину рослинного походження, зовні схожу на особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, гроші тощо.

  

Полтавець ніде не працював, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері обігу наркотичних засобів. Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України та за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, Октябрським районним судом Полтави обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Полтавським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.   

Слідчі та процесуальні дії тривають.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2134