Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2021

Фізичну особу-підприємця з Кіровоградщини судитимуть за службову недбалість

Кременчуцькою окружною прокуратурою до суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця з Кіровоградщини.         

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2019 році відділом освіти молоді та спорту однієї із сільських рад Кременчуцького району із фізичною особою-підприємцем із Кіровоградської області укладено договір, відповідно до якого жінка, маючи кваліфікаційний сертифікат інженера технічного нагляду, зобов’язувалася здійснювати технічний нагляд за будівництвом футбольного мінімайданчика зі штучним покриттям на території загальноосвітньої школи. Однак унаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків вона не проконтролювала обсяги виконаних робіт і підписала відповідний акт, унаслідок  чого  підприємству,  що здійснювало будівництво, із місцевого  бюджету  перераховано понад 247 тис. грн за роботи, які фактично не виконано.

Жінка обвинувачується за ч. 2 ст. 367 КК України, тобто у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділенням поліції № 2 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.     

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1980