Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2021

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста Полтави та Полтавського району

У четвер, 12 серпня, в Полтавській окружній прокуратурі під головуванням керівника Олексія Кувшинова проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів міста Полтави та Полтавського району з питань протидії злочинності на території міста і району за підсумками першого півріччя 2021 року.

Захід проведено за участі голови Полтавської районної державної адміністрації Дмитра Романова, голови Полтавської районної ради Михайла Кононенка, заступника Полтавського міського голови Віталія Нікіпелова, заступника голови Октябрського районного суду м. Полтави Ганни Андрієнко, начальника Управління стратегічних розслідувань в Полтавській області Дмитра Бученка, начальника Управління боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Сергія Циганенка, виконувача обов’язків начальника відділу протидії кіберзлочинам в Полтавській області Олега Новіка, виконувача обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області Івана Ващенка, заступника начальника Управління патрульної поліції в Полтавській області Євгена Яковенка, керівників інших правоохоронних органів.

На нараді наголошувалося, що на території міста Полтави та Полтавського району на 24% знижено рівень злочинності, у тому числі на 60% – кількість особливо тяжких злочинів. Досягнуто стовідсоткового розкриття умисних вбивств, тяжких тілесних ушкоджень, розбійних нападів, вчинених у Полтаві та Полтавському районі упродовж 6 місяців цього року.

За результатами координаційної наради її учасниками прийнято постанову, якою передбачено вжиття додаткових заходів щодо підвищення ефективності протидії злочинності та захисту осіб від протиправних посягань.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 3105