Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2021

Депутата Полтавської міської ради та начальника управління цієї ради викрито на одержанні 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури депутата Полтавської міської ради та начальника одного з управлінь Полтавської міської ради викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказані особи вимагали у громадянина 5 тис. дол. США за видачу паспорта фасаду об’єкта нерухомості, розташованого у центрі міста Полтави, та не притягнення його до відповідальності за проведену реконструкцію будівлі.

Неправомірну вигоду необхідно було розділити: 2 тис. дол. надати до початку оформлення документів, решту – після їх видачі. Після одержання другої частини хабара депутата затримано в порядку ст. 208 КПК України.

         

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про повідомлення особам про підозру та обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Полтавським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2935