Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2021

Керівник Полтавської обласної прокуратури Антон Столітній і працівники регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Полтавській області відвідали виправну колонію (ФОТО)

У четвер, 9 вересня, керівник Полтавської обласної прокуратури Антон Столітній, регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Полтавській області Владислав Носенко та регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Полтавській області Віра Яковенко відвідали державну установу «Машівська виправна колонія (№ 9)». 
 
                                                   
 
Під час робочого візиту у супроводі начальника установи Олексія Шаповалова, проведено обхід території, житлових, побутових приміщень та з’ясовано умови тримання засуджених.
 
Також керівником обласної прокуратури і працівниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в області проведено особисті прийоми осіб, які відбувають покарання в установі. 
 
Довідково: державна установа «Машівська виправна колонія (№ 9)» – колонія мінімального рівня безпеки. Наразі в установі відбуває покарання 141 чоловік, більшість з яких – за злочини, скоєні за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
   
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2567