Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2021

На Полтавщині завдяки прокуратурі територіальна громада отримала у власність дитячий садок (ФОТО)

Миргородською окружною прокуратурою забезпечено виконання рішення Великобагачанського районного суду про передачу безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність. Йдеться про дитячий садок площею 950 кв. м вартістю майже 5 млн грн, розташований у с. Остап’є, на території Решетилівської міської територіальної громади.

Прокуратурою встановлено, що у 2018 році посадовими особами Остап’ївської сільської ради вказаний дитячий садок взято на облік як безхазяйне майно, однак не вжито заходів для реєстрації об’єкта нерухомості.

Реагуючи на порушення, в інтересах держави в особі Решетилівської міської ради прокуратура звернулася до суду із заявою, яку у липні цього року задоволено.

Наразі право комунальної власності на дитячий садок зареєстровано за Решетилівською міською територіальною громадою. Таким чином, завдяки прокуратурі дитячий садок отримав власника.

Нагадаємо, у травні цього року завдяки Миргородській окружній прокуратурі Решетилівська міська територіальна громада отримала у власність будинок культури площею понад 1800 кв. м вартістю майже 10,5 млн грн.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2189