Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2021

За фактом умисного невиконання ухвали суду розпочато кримінальне провадження

Полтавською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно депутата Полтавської міської ради та начальника одного з управлінь Полтавської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У рамках досудового розслідування за клопотанням слідчого поліції, погодженого з прокурором, ухвалою Октябрського районного суду Полтави на 7 об’єктів нерухомого майна депутата накладено арешт. Вказану ухвалу Департаментом з питань реєстрації Полтавської міської ради отримано для виконання 14 вересня цього року, однак станом на сьогодні, 30 вересня, відомості про обтяження нерухомого майна до відповідних реєстрів не внесено.

У зв’язку із цим слідчим відділом Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 382 КК України (умисне невиконання ухвали суду, що набрала законної сили, вчинене службовою особою).

Нагадаємо, депутат Полтавської міської ради та начальник одного з управлінь Полтавської міської ради підозрюються в одержанні від громадянина 5 тис. дол. США за видачу паспорта фасаду об’єкта нерухомості, розташованого у центрі міста Полтави, та не притягнення особи до відповідальності за проведену реконструкцію будівлі.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2839