Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2021

У рамках розслідування кримінального провадження на земельну ділянку, розташовану на вулиці Героїв АТО у Полтаві, накладено арешт (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури Полтавським районним управлінням поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом самоправства та зловживання владою або службовим становищем (ст. 356, ч. 1 ст. 364 КК України), розпочатому за скаргами жителів Полтави на дії посадових осіб Полтавської міської ради.

Йдеться про прийняття Полтавською міською радою рішення щодо надання місцевому товариству згоди на розміщення багатоквартирного житлового будинку, дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2050 га на вул. Героїв АТО, 81 у Полтаві та продовження права оренди вказаної земельної ділянки.

Наразі у рамках розслідування кримінального провадження за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, слідчим суддею Октябрського районного суду Полтави на земельну ділянку, розташовану на вул. Героїв АТО, 81 у Полтаві, накладено арешт із забороною будь-яким фізичним та юридичним особам розпоряджатися, відчужувати і користуватися цією ділянкою.  

Слідчі та процесуальні дії тривають.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 3234