Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2021

Понад півкілограма канабісу у гаражі – жителю Миргорода повідомлено про підозру (ФОТО)

Протидія наркозлочинності – один із пріоритетів діяльності правоохоронців Полтавщини. Насамперед, увагу зосереджено на незаконному розповсюдженні та вилученні з обігу наркотичних засобів у великих і особливо великих розмірах. Як приклад, у Миргороді за місцем проживання 42-річного місцевого мешканця вилучено понад півкілограма канабісу.   

 

Особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено, чоловік  для власного вживання зберігав у сухому подрібненому стані в гаражі у паперових згортках та картонних коробках. Правоохоронцями також виявлено саморобний пристрій для куріння.  

Наразі особі повідомлено про підозру в незаконному виготовленні придбанні, зберіганні, перевезенні наркотичного засобу без мети збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 309 КК України).

За процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Миргородським районним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області. 

Довідково: цьогоріч правоохоронними органами Миргородського району здійснювалося досудове розслідування у понад 70 кримінальних правопорушеннях, у 58 з яких до суду передано обвинувальні акти, щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (ст. 309 КК України).

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2241