Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2021

5 тис дол США неправомірної вигоди – судитимуть депутата та начальника управління Полтавської міської ради

Обвинувальний акт стосовно депутата на начальника управління Полтавської міської ради передано для розгляду до Октябрського районного суду міста Полтави.

Указані особи обвинувачуються у вимаганні та одержанні від громадянина 5 тис. дол. США за погодження дозвільних документів зовнішнього опорядження фасаду нежитлового приміщення та розміщення літнього майданчика у центрі Полтави. 

Зокрема, депутату та начальнику управління інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 368 та ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366  КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди та внесення до офіційного документа завідомо неправдивих відомостей, за попередньою змовою групою осіб).

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося  відділом поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області.

      

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1313