Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2022

Розтрата бюджету на ремонті доріг – на Полтавщині міського голову підозрюють у зловживанні службовим становищем та підробленні документів (ФОТО)

Керівником Полтавської обласної прокуратури відповідно до ч. 1 ст. 481 КПК України повідомлено про підозру міському голові одного з населених пунктів Полтавщини. Йому інкримінують зловживання службовим  становищем, що  спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення офіційних документів (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, міський голова уклав із товариством ряд договорів підряду щодо капітального ремонту дорожнього покриття однієї з вулиць міста.

Незважаючи, що фактично ремонту не зроблено, посадовець підписав та завірив печатками міської ради акти виконаних робіт, унаслідок чого  товариство безпідставно отримало з місцевого бюджету майже 400 тис. грн,  а територіальна громада зазнала збитків на вказану суму.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.                      

Слідчі дії здійснюються відділом поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, процесуальне керівництво забезпечується органами прокуратури Полтавщини.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1835