Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2022

Вітчима забив, матір заживо підпалив. На Полтавщині за подвійне вбивство чоловіка засуджено до найсуворішого покарання

Довічне позбавлення волі – такий вирок за публічного обвинувачення Решетилівської окружної прокуратури постановлено Кобеляцьким районним судом стосовно 45-річного місцевого жителя. Чоловіка визнано  винним  в  умисному  вбивстві  двох  осіб,  вчиненому  з  особливою  жорстокістю  (п. п. 1, 4 ч. 2  ст. 115 КК України).

Подія сталася ввечері 2 листопада минулого року за місцем проживання родини. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік посварився з вітчимом і під час з’ясування стосунків кулаками завдав йому в різні частини тіла не менше 12 ударів, а в подальшому схопив обома руками за шию та намагався задушити. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Мати намагалася припинити конфлікт між чоловіком і сином, проте зловмисник також жорстоко побив жінку та у кімнаті будинку облив її бензином і підпалив. Невдовзі через численні опіки потерпіла померла в лікарні.     

Свою вину у вчиненні злочину обвинувачений визнав частково. До набрання вироком законної сили він перебуватиме під вартою.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1725