Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2022

Майже 700 літрів алкогольних напоїв сумнівної якості. У Кременчуці правоохоронцями припинено роботу підпільного «цеху» (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури у Кременчуці правоохоронцями припинено підпільне виробництво фальсифікованої алкогольної продукції.

Напої сумнівної якості виготовляли кілька місцевих жителів у «цеху», обладнаному в приватному будинку, реалізовували алкоголь через заклади громадського харчування та на території гаражних кооперативів. Під час понад 20 обшуків у вказаних приміщеннях та у місцях проживання фігурантів вилучено відповідне приладдя (електронасоси, фільтри тощо), майже 700 літрів готової продукції та інші речові докази.

 

Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту, а також збут групою осіб незаконно виготовлених підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей).

Слідчі дії у кримінальному провадженні здійснюються Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань в Полтавській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 1454