Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2022

Хуліганство в салоні краси. Жителю Полтави повідомлено про підозру та оголошено у розшук

За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури 38-річному полтавцю заочно повідомлено про підозру у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом,  пов’язаному з опором громадянам, які припиняли хуліганство (ч. 3 ст. 296 КК України). Наразі підозрюваного оголошено у розшук.

За даними слідства, 29 липня цього року, перебуваючи в салоні краси, зневажаючи нормами моралі та загальноприйнятими правилами поведінки в суспільстві, фігурант вчинив хуліганські дії стосовно перукарки, спричинивши потерпілій тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, та її матері, внаслідок чого жінка отримала забої. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділенням поліції № 1 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Підозрюваний – неодноразово судимий за різні злочини, серед яких незаконне заволодіння транспортним  засобом,  шахрайство,  розбій  тощо. Наразі він  є  обвинуваченим у хуліганстві,  вчиненому  групою  осіб (ст. 296 КК України). Йдеться про подію, що сталася 10 серпня 2017 року на пляжі «Дублянщина» у Полтаві. Судовий розгляд цього кримінального провадження триває у Ленінському районному суді Полтави за підтримання публічного обвинувачення Полтавської обласної прокуратури.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1598