Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2022

Понад 20 тонн тютюнової продукції, виготовленої у підпільному «цеху», – підозрюють двох жителів Полтавського району (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури двом жителям Полтавського району повідомлено про підозру у незаконному виготовленні тютюну (ч. 2 ст. 204 КК України).

За даними слідства, вказані особи організували виробництво тютюнової продукції в «цеху», обладнаному в приватному будинку одного із селищ Полтавського району. Для безперервного виробничого процесу підозрювані залучали найманих робітників, які працювали у дві зміни. Реалізовували тютюн на території України.

 

Нагадаємо, під час обшуків у «цеху», за місцем проживання та в автомобілях фігурантів вилучено обладнання для обробки, калібрування, подрібнення тютюну, понад 1000 мішків із речовиною рослинного походження, більше  300 тис. сигаретних гільз, майже 100 пет-пакетів із подрібненим тютюном, каністри з ароматизаторами, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази. 

Загальна вага вилученої тютюнової продукції – понад 20 тонн, орієнтовна вартість – 4 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Слідчі дії здійснюються Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань в Полтавській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 1349